Wie ben ik?

 

Ik ben Chantal!! Ik ben moeder van 2 dochters, een van 7 en een van 4. Sinds 3 jaar woon ik in Empel en ik heb het hier zo naar mijn zin dat ik hier voorlopig lekker blijf zitten met mijn gezinnetje.

Na zelf 101 diëten te hebben gevolgd, van dik naar dun en andersom te zijn geweest was ik het uiteindelijk best zat. Niks hielp echt voor mij, niks was blijvend. De zwangerschappen, waarin ik 20 kilo aankwam (waarvan baby 2.5 kilo) hielpen ook niet echt mee, want er bleven zeker 10 kilo plakken.

Het moest anders, ik ben mezelf gaan verdiepen in voeding, ik las veel op internet en kocht boeken. Mijn passie voor voeding en gezondheid groeide en het roer ging om. Voor mezelf vond ik de balans. De perfecte balans tussen lekker, veel en gezond eten, waar ook zeker dagen tussen passen die minder gezond of zelfs uitermate slecht zijn.

Ik werd slanker en fitter en kwam zo veel lekkerder in mijn vel te zitten. Dit alles, zonder dieet en zonder rare eetgewoontes, maar met normaal, gezond eten uit de supermarkt.

Dit gun ik jou ook. Ik deel heel graag mijn kennis die ik heb opgedaan in mijn studie als gewichtsconsulente en mijn eigen ervaringen met jou. Ik wil je informeren over voeding, coachen en begeleiden zodat we samen de perfecte balans kunnen vinden die past bij jou.