Wat houden de afspraken in?

 

·       Kennismakingsgesprek: In dit gesprekje van ongeveer 20 minuten bespreken we wat je zoekt en hoe ik jou eventueel kan helpen.

 

·       Weeg/meet moment: Om een inzicht te krijgen wat je huidige gewicht, vetpercentage, BMI, spiermassa en calorie-verbruik in rust is, kom ik bij je langs met mijn weegschaal. Na de meting krijg je een uitleg over de meetgegevens. Het zal 15 minuten duren.

 

·       1 consult (45 minuten): soms wil je alleen een inzicht in je huidige voedingspatroon, ben je gezond bezig of zijn er eventueel aanpassingen nodig. Tijdens dit consult gaan we je meten en wegen en geef ik je een voedingsadvies  en analyse van je huidige voedingspatroon op basis van jou eetdagboek, wat ik van te voren van je heb gekregen.

 

·       Intakegesprek: Een intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten, in dit gesprek wil ik graag meer over je te weten komen. Ik stel je vragen over je huidige leef en eetgewoontes, maar ook wat je motivatie en je doel is om bij mij te komen. We gaan je ook meten en wegen, zodat we een mooie startmeting hebben. Ik leg het de werkwijze van het werkboek uit en deze krijg je mee. Bij thuiskomst mag je direct starten met week 0 en 1 uit het boek. Je hebt een eetdagboekje bijgehouden en deze gaan we kort bekijken en in de loop van het traject finetunen.

 

·       1e consult ( 45 minuten): We starten met een weegmoment en ik overhandig jou een voedingsadvies op maat, het is een voorbeeld (een richtlijn). Ik leg je advies kort uit en we bespreken de opdrachten van de afgelopen week. 

 

·       2e consult t/m 9e consult(45 minuten): We starten met een weegmoment, in week 5 en 9 doen we nog een omvangmeting. Verder bespreken we de opdrachten en hoofdstukken uit het boek van de desbetreffende week.